1974.

Édesapám zenész (billentyűs),innen ered a zenéhez fűződő igen belsőséges viszonyom. Már kisgyerekként igen aktívan zenéltem, nyolc éves koromtól zongorára jártam, majd dobolni tanultam a POSTÁS zeneiskolában Nesztor Ivánnál.
A 80′-as években kezdtem diszkózni a SULI-BULI – kon még a hagyományos módon, először kazettás magnóról amelyhez a zenéket a rádióból a”Poptarisznya B.Tóth Lászlóval” , ill. a “Csak fiataloknak Komjáthy Gyuri bácsival”,később bakelit lemezről amelynek technikáját 1990-ben DJ STERBINSZKY -től ,a későbbi mentoromtól lestem el!


1989.

Elkezdtem megismerkedni a rádiózással, beiratkoztam a DUE -ba (Diák Újságírók Országos Egyesülete), ahol elsajátítottam a rádiózás fontosabb elemeit.


1992.

Bekerültem a Magyar Rádióba,innen aztán a zenei érdeklődésem miatt át kértem magam az akkor legnagyobb hazai kereskedelmi rádióba a JUVENTUS RÁDIÓ – ba. Itt technikusként kezdtem, 1994-ben már saját klubajánló műsorom volt, utána a KÍVÁNSÁGMŰSOR – nak voltam a házigazdája. Ekkor kezdődtek el a fellépéseim országjáró Tournéval ,a “FERGETEG PARTY” – val.


1998.

Műsorvezetőként dolgoztam a PILIS RÁDIÓ – ban.
Elkezdtem televíziózni ,azM-SAT TV -nél vezettem a BULI-VONAL című zenei hírműsort , ami később a BP-TV-n landolt 2001-ben.


1999.

DANUBIUS RÁDIÓ – ban riporterként jártam az országot.


2001.

ROXY RÁDIÓ DJ ,és elkészült a saját stúdióm, a LOTTERS WORKSTATION.
Megkezdődött a DJ / PRODUCERI  munka, a DANCE-HOUSE stílust képviseltem kis hazánkban! Ebben az évben jelent meg az első MIXALBUM – om a Warner-Magneoton gondozásában a DISCOSENSATION.


2004.

 Megjelent a DANCE-RECALL!  Ezen már megjelent az első feldolgozásom a “RÓLAD ÁLMODOM 2004”.


2005.

Megjelent a “HOGYAN TUDNÉK ÉLNI NÉLKÜLED” című dalom, a második feldolgozásom a Groovehouse-os JUDY  hangjával, amely az egyik legjobb hazai Dance felvétel lett, rá került a JUVENTUS MIX 2005 -re illetve a VIVA MEGAMIX -re . Mindhárom lemezhez videóklip is készült, amit a zenei csatornák időnként még a mai napig műsorukra tűznek!


2006.

Megjelent a harmadik kislemezem a LOTTERS VS. DORINA – VINNÉLEK, melyet Galambos Dorina énekelt,és felkerült a MAHASZ Top 10 -es listájára is! Ezzel egy időben Ausztriában a SUPERITALIA VOL.26. válogatás lemezen is helyt kapott ,amely még több nyugat-európai országban napvilágot látott Magyar nyelven!,valamint a VIVA Chart Slágerlistáig is eljutott ,és felkerül a DANCISSIMO 2006 válogatás albumra.
Útjára indult a Lotters DJ-Tanfolyam ,melyre szép számmal jelentkeznek a fiatal ,és a szakma iránt érdeklődő lemezlovas jelöltek, ill. a tovább képzendő DJ-k!


2007.

Saját  dal született, Lotters Vs. Kefír – Táncolj ma éjjel, melyet a V-TECH-es Kefír énekelt! Ez a dal a dance-elektro hangzásvilágának köszönhetően a DJ-k és a Clubok kedvence lett!
A VIVA TV-n a klip a legtöbbet játszott listán (VIVA Chart Show) 6 héten keresztül a 9. helyig jutott! A dal megjelenik az LTS RECORDS (saját lemezkiadónk)-nál maxi formában,ill.a HUNGARISSIMO 2007 – es lemezen, és a nagy érdeklődésre való tekintettel a DANCEISSIMO 2008 – on is!
Még ebben az évben elkészül a LOTTERS VS.KEROZIN – BOCSÁSS MEG!, és megjelenik maxi formájában, ill. a VIVA MEGAMIX 2007 – en is!


2008.

LOTTERS VS. DISCOSERVICE – TE VAGY AZ (AKI KELL…) címmel megjelenik a Patty Ryan féle “You’re my love”, amely előhírnöke a 2009-ben megjelenő, CLUB RECALL MIX albumnak! A dal klip formában látható a BEST OF RETRO DISCO DVD-n! De ugyanakkor Romániában is a legnépszerűbb 10 Magyar dal között szerepel,felkerül a MADE IN HUNGARY album-ra!
Készülnek remixek hazai előadók felkéréseire,mint pl: NÓTÁR MARY, SUMMERLOVE, DANCELOVERS, ATTILA, KEROZIN, stb…..


2009.

5 év várakozás után megjelenik a DANCE RECALL folytatása, a CLUB RECALL 2009 Mixalbum (HARGENT MEDIA gondozásában), mely hasonlóan az elődjéhez, az aktuális trendnek megfelelően a legjobb feldolgozásokat vonultatja fel 2007-2009 között! Dance/elektro stílus a jellemző a lemezre, hisz ekkor ez a trend!
Ezért a jól ismert 80-as, 90-es évek zenéit felfrissítve hallhatjuk. Ezen a lemez Bonus Track-ként hallható a “TE VAGY AZ” radió verziója, Illetve az új projekt 2009-re ,a LOTTERS VS. MONITA – MAMMA MIA 2009!


2010.

Elindul a LOTTERS CLUB a BP TV-n!(Élő,Zenei Talk-Show, Klipekkel Dj-kel,és Sztárvendégekkel.)


2011.

Útjára indul a DJ LOTTERS – CLASSIC DISCO PARTY! (Mely a legendás ’90-es évektől a mai Clubslágerekig vonultatja fel az elmúlt 20 év legnagyobb slágereit!)…DISCO MINDENKINEK!….Főbb állomásai,(BP-i Rezidens helyszínek): RETROPOLIS DISCO, SOHO LONDON, B SEVEN, LIVING ROOM,CLUB 76, GRUND CLUB (LOTTERS LEGEND’S PARTY-k!) valamint ezzel párhuzamosan teltházas vidéki ’90 CLASSIC DISCO PARTYSOROZATindult, mely a mai napig méltán nagy sikernek örvend az ország különböző Clubjaiban!


2012.

A LOTTERS CLUB már a TV 13 műsorán! A XIII. ker-i Televízióban (heti Talk Show),beszélgetés ismer és érdekes emberekkel félórában, kicsit másképp! 
Elkészült a GRINGO SZTÁR – SZABADULJ FEL! ( LOTTERS STG REMIX ), valamint mellette a Bootlegek, melyek folyamatosan áradnak az interneten!…. 


2013.

Lotters Club folytatódik az új Országos TV-ben a Hatoscsatornán ! Minden szombat este 21:00 kor, a szokásos kötetlen beszélgetés közel fél órában, egy kicsit másképp!

Péntekenként WE LOVE ’90 DISCO PARTY  Budapest legpatinánsabb Clubjában a  MOULIN ROUGE – ban ,a Házigazda DJ LOTTERS KRISZTIÁN !….A legendás ’90-es évektől napjaink Clubslágeréig… DISCO MINDENKINEK!…….


2015.

Novemberben megalakult a RETRO STAR PROJECT  (Miss Bee & DJ Lotters )a ’90-es éveket megidéző élő színpadi formáció a Bestiák-ból ismert Somorjai Ilonával és Lotters Krisztiánnal!A fellépésen Élőben szólalnak meg a ’90-es évek külföldi Retro Disco Slágerei Profi hangzással,Rappel és Vocal-lal !Útjára indul az Országos Retro Disco Show, mely a Fesztiválok, Clubok és rendezvények nagy kedvence lett! Ezt igazolja a felkérések száma, és a kiemelt érdeklődés a Produkció iránt!


2016.

Elindul a HAJRÁ MAGYAROK! Országos Party sorozat,melynek házigazdája, és Műsorvezető DJ-je Lotters ! Clubok, Fesztiválok és rendezvények kedvence, a legjobb Magyar előadókkal (a ’90-es évek Sztárjaival )és Retro Disco Show-val! Az Ország legnagyobb Retro Discojának, a REMIX RETRO DISCO ( BP Nyugati ) PÉNTEKI Házigazdája lett : DJ LOTTERS, Ahol az elmúlt 30 év TOP Slágereivel várja a ’90-es évek, a 2000-es évek ,és a napjaink Club/Disco zenéit kedvelő közönséget.Miközben Szombaton, B.TÓTH LÁSZLÓ Retro Disco-ja várja a bulizni vágyó “fiatalokat”, DISCO MINDENKINEK!! Minden hétvégén…


2018

Megjelent a CLASSIC DISCO MIX – DJ LOTTERS új Retro Classic Mix lemeze, a ’80 as -’90 -es évek legismertebb slágerei feldolgozva egy pörgős közel 80 perces mix-ben! Rajta a Bonus Track, Retro Stars Project – Coco Jamboo Top sláger saját előadásban!


2018-2019

Zenebutik TV az “Élet Dalos Oldala” című napi Reality műsorban és, a Sláger TV ( Drága Családom) Emilio Family-ben szerepet kap DJ Lotters magánélete is!