A legnagyobb Retró slágerek élőben:

Reneszánszukat élik a ’80-as, ’90-es évek legnagyobb slágerei, melyek legalább akkora népszerűségnek örvendenek ma, mint amikor újdonságként mutatkoztak be. A külföldi slágerek mellett a magyar felvételeket is imádja a közönség – mindez pedig borítékolja a Retro Stars Project népszerűségét!

A RETRO STARS PROJECT tagjai:

– MISS BEE (Somorjai Ilona), az egykori Bestiák együttes oszlopos tagja, aki a fellépés során 6 magyar és világslágert ad elő élőben!

– DJ LOTTERS (Lotters Krisztián), aki szintén a ’90-es és a 2000-es évekből ismert rádiós műsorvezető és top DJ/producer. Retró diszkó szettjében igény szerint 1-3 órás időtartamban játssza a legnagyobb slágereket a ’90-es évektől napjainkig + live act rap és MC élőben a színpadon!

Miközben pörög a retró buli, a két főszereplő elfoglalja a színpadot és a DJ-pultot, és élőben lenyomják a legendás diszkó világslágereket! Páratlan, különleges műsor, ami nagyszerűen egyesíti a klub fellépések és a retró DJ-szettek minden előnyét és divatos, közönségbarát elemét!

A formáció elsősorban a ’90-es évek legnagyobb külföldi slágereit szólaltatja meg élőben, de természetesen, ha éppen nincs más magyar retro sztár a közelben, akkor szívesen felidéznek néhány nagy magyar slágert azokból az időkből – többek között a Bestiáktól!